Strona główna
Aktualności
Szkoła
Prezentacja szkoły
Kierunki kształcenia
Technik agrobiznesu
Technik architektury krajobrazu
Technik hodowca koni
Technik rolnik
Technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Cukiernik
Mechanik-operator pojazdów i maszyn rolniczych
Przetwórca mięsa
Baza dydaktyczna
Historia szkoły
Patron
Dokumenty
Statut szkoły
Regulaminy i programy
Kadra
Dyrekcja
Nauczyciele
Kadra kierownicza
Dyrektorzy szkoły od 1947 roku
Samorząd uczniowski
Absolwenci
Zjazdy absolwentów
Zjazd Absolwentów 2009
Badanie losów absolwentów
Biblioteka
Centrum Informacji Multimedialnej
Internat
Warsztaty szkolne
Certyfikaty, dyplomy
Projekty
Doskonalenie kompetencji kluczowych poprzez wymianę międzynarodową.
Świętokrzyskie ZSCKR kształcą nowocześnie i adekwatnie do aktualnych wyzwań
Rekrutacja
Oferta dla młodzieży
Formularz zgłoszeniowy Technikum
Formularz zgłoszeniowy Szkoła Branżowa
Dorośli
Nauka
Rozkład dzwonków
Plan zajęć lekcyjnych
Dni ustawowo wolne
Dyżury nauczycieli
Podręczniki
Przedmioty
Karta wycieczki
Zajęcia praktyczne
Praktyki
Egzaminy – Informacje
KKZ
Po lekcjach
Dron Klub ZSCKR
Dron Klub ZSCKR
Koło Fotograficzne
Szkolny Klub Sportowy ZSCKR Chroberz
Kultura
Szkolna Izba Pamięci Narodowej i Tradycji Rolnej
Kultura
Turystyka
Turystyka
Wolontariat
Wolontariat
Krwiodawstwo
Krwiodawstwo
Galeria
Zamówienia publiczne
Video
Kontakt
Home
»
Nauka
»
Zajęcia praktyczne
Technik żywienia i usług gastronomicznych
,
Technik rolnik.
Accessibility Toolbar
close
Toggle the visibility of the Accessibility Toolbar
keyboard
Keyboard Navigation
visibility_off
Disable Animations
nights_stay
Contrast
format_size
Increase Text
text_fields
Decrease Text
font_download
Readable Font
title
Mark Titles
link
Highlight Links & Buttons