Wycieczka dydaktyczna uczniów Technikum Żywienia
7 kwietnia 2014 r. grupa uczniów klasy pierwszej Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod opieką nauczyciela przedmiotów zawodowych p.Elżbiety Sadury, uczestniczyła w wycieczce dydaktycznej do Hotelu TĘCZOWY MŁYN w Kielcach.
Celem wyjazdu było zapoznanie się z układem funkcjonalnym pomieszczeń restauracji hotelowej. Uczniowie mieli okazję dokładnie obejrzeć nowoczesne wyposażenie kuchni, zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń magazynowych oraz wystrój i wyposażenie sali konsumenckiej, a także bufetu.
Szczególnie ważny był ich aktywny udział w wykonywaniu różnych potraw, z życzliwą pomocą Pana Andrzeja – doświadczonego kucharza.
Wycieczka była udana i w pełni spełniła nasze oczekiwania.
Tekst i zdjęcia: Elżbieta Sadura.
- Dzieło naszych uczniów
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- „Tęczowy Młyn” w Kielcach, 2014
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
- Hotel „Tęczowy Młyn” w Kielcach
Komentowanie niemożliwe
Niestety nie można komentować tego wpisu